22/12 Julavslutning

17/12 Snöpudrat
Julafton!

Idag hade jag min julavslutning på jobbet och sicken dag! Inte hann jag allt jag skulle gjort men vad gör det när vi var full personalstyrka och hade mängder av glada kunder och alldeles oväntat slog rekord i kassan! Jag är så himla glad att få jobba med något jag tror på (genomtänkt klassisk herrekipering) och årets julklapp – ett återvunnet plagg – skulle mycket väl kunna vara något vi en gång har sålt! Dessutom är jag lycklig och stolt över att få jobba med min man, vi växer som team ❤️ Tillsammans med Anna, Max, Eivor och senaste tillskottet Madelene utgör vi – ihop med mina svärföräldrar – en liten Lollesfamilj som jag är mallig att kunna vara medlem i! Att få tillbringa sin vardag med kollegor som också är vänner är magiskt bra! Och det är en ynnest att få stå bredvid en person som Mattias, vars erfarenhet är en stabil grund att stå på när han låter mig testa nya stigar för att bredda infarterna… våga och ha chans att vinna liksom!

Alldeles rörd och väldigt glad blev jag när vi delade ut personaljulklappar och en julgåva lämnades tillbaka över till oss. Det är verkligen saligt att giva men också jäklans skoj att få 😜 Å kolla sicken gottepåse vi fick!!

Så himla gulligt, och en perfekt gåva!
En kluckande godispåse helt i Hedbergsarnas smak 🎁

Jag vågade inte ta den på cykeln hem ikväll eftersom vi snabbt passerade Stadshotellet för ett glas vin, Mallias å jag, så den står tryggt på larmat kontor tills imorrn. Bilden i rubriken är från torget och tagen precis innan vi cyklade hem.


Ikväll har barnen klätt granen som nu står grann i vardagsrummet. Imorgon planerar jag alltså vara butiksledig så då ska det tomtepyntas och slås in paket och förberedas för julafton som i år firas hemma hos oss! Kanske kan vi då bjuda på de pepparkakor kidsen bakade ihop med sin kompis Melker i eftermiddags? – om inte alla hinner ta slut innan dess menar jag 😁 Tack Jenny som öppnade ditt hem för våra tjejer idag!

17/12 Snöpudrat
Julafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *