8/12 Starstruck!

6/12 Födelsedag och inställd ledighet
10/12 Nyglajjad!

Lördagsjobbet blir lite extra inspirerande när en helcool och megarätt förebild står på gatan utanför. Min tanke, att försiktigt ta mig fram å väldigt ocoolt och ickerätt uttrycka min uppskattning för stjärnan, åkte lite på bakslag när jag efter inledande trivsel fick en luddig mick i nyllet och en såndär typ omöjlig smartare-än-en-femteklassare fråga att svara på… helt självförvållat förvisso, men ”Häh!” frustade jag glatt ”Det här kan ni ju inte sända!” och fick en varm kram! Sen kom maken skuttande ut till oss och jag frågade om han fick lov att ta en bild på oss och efter en förvånad min ”Jobbar ni öh ihop!?!” sken hon proffsigt upp bredvid mig. Nu är det såhär att min man blir helt brallig såfort han är nära en kändis och i det här fallet var han tydligen ännu mer starstruck än mig för ehum, efter fotot inifrån genom fönstret som faktiskt var helt okej så kolla bilden längst ner som är det minst suddiga och användbara närbildsfotot av typ fem 😀 men först, gissa vem jag pratar med!


Och jupp, rubrikbilden är ett exempel på hur det blir när mobilens redan mikroskopiskt lilla lins är inställd på förstoring :p Suddiga men glada var vi, men jag behöver inte vara orolig över att hamna på TV med tanke på hur kelig jag är framför en kamera!

En väldans stark och inspirerande komiker, förebild och (tydligen) programledare 🙂
En är smart och rolig, en är liten men iaf glad och en sticker upp emellan oss!

När jag textade med barnen – som barnpassade sig själva hemma – och passade på att berätta vem som stått utanför oss hela dan blev elvaåringen impad, men jag är inte helt säker på att kiddisarna visste vem hon var till namnet och dom har väl inte fastnat i vuxenfällan att googla vid minsta undring (än)? När jag senare visade den allra suddigaste bilden vred sig tjejerna på golvet av skratt! Vi kan väl konstatera att jag är bättre bakom än framför kameran iaf?

6/12 Födelsedag och inställd ledighet
10/12 Nyglajjad!
4 comments Lägg till din
  1. Nu kommer jag ju inte på vad hon heter men M och jag var mycket imponerade av henne i på spåret!

    (Vad har du gjort med dina inställningar som gör att man måste fylla i allt varje gång?)

    1. Hon är skarp som en kniv och har helt underbar humor tycker jag! Dessutom var hon väldigt sympatisk när jag sådär pinsamt kom fram och typ ”jag tycker du är så jäkla cool, jag ville bara säga det”… 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *