Julskyltstävling!

Glasögongrubbel!
6/12 Födelsedag och inställd ledighet

Varberg Handel håller liksom förra året en julskyltstävling i stan. Eftersom vi inte har några traditionella skyltfönster i vår nya lokal körde vi en egen variant: vi köpte en kungsgran och klädde den på vårt eget vis. Vi placerade därför klapparna I granen istället för bara under den 🙂

Vi har såklart liten chans att vinna med tanke på hur små vi är i sociala medier, men jag tänker inte ge mig utan lite kamp iaf… om du har lust och tid så klicka gärna in på Varberg Handels facebook-sida och gilla vårt foto. Är du i krokarna måste du såklart komma och titta live – innan du röstar! Hos oss finns massor av välklädda, hållbara och fina julklappar att välja bland och vi bjussar gärna på en kram, kanske en kaffe och en puss under misteln vid kassadisken!Röstningen avslutas 14 december. Hoppas på lite stöd från mina nosare

Glasögongrubbel!
6/12 Födelsedag och inställd ledighet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *