Födelsedagsbarn!

Bowlingkalas
Regeringsbildning

För nio år sedan förändrades livet. Igen! En graviditet som kändes evighetslång avslutades med en smärtsam förlossning och ett litet livlöst knyte.

Navelsträngen många varv runt halsen. Allvaret i barnmorskans ögon. Läkarna försvann med vårt barn. Evighetslånga minuter passerade, kanske en kvart. Stämningen i rummet var dämpad. Jag blev sydd och orkade liksom inte riktigt. Gav mig inte tillåtelse att vara rädd. Vägrade låta skräcken ta över.

När barnmorskan svepte in i rummet och lyckligt berättade att en liten tjej ville träffa sin pappa, då brast det. Mattias försvann innan jag hann blinka och själv låg jag där, hjälplöst fastsnottrad i sladdar och nålar och sytråd och en ganska barsk sömmerska mellan mina ben som inte varit med under förlossningen och därför inte kunde hjälpa mig glädjas. När jag andra gången fick träffa mitt barn var hon så varm och mjuk och nyfödd och säkert mer skräckslagen än sina föräldrar och jag älskade henne så innerligt att jag hade svårt att andas. Hennes syster hade förberett så denna gången var jag förberedd, jag kunde hantera hästsparken av kärlek! Känslorna som borrade sig ner och grävde sig fast i min kropp likt en korkskruv. Du var min, älskade lilla Milla Mirakel!

Imorse sjöng och hurrade vi för en sprallig liten nioåring som också fick frukost på sängen. Underbara, smarta, nyfikna, envetna, speciella, vackra och omtänksamma lilla barn. Idag är din dag!

På mammans födelsedag, 28 april 2012
Har fått en ny tandborste, 29 april 2012
Midsommarafton med en treåring! 21j uni 2013
Vid stranden i Amadores, 26 november 2015
”Blåsbubblor” på altanen, 3 maj 2016
Gissar på en tappad tand 🙂 13 november 2016
I poolhavet utanför Koh Kradan, 4 mars 2018
På bryggan i Knarrevik en alldeles underbar kväll i somras, dagen före pappans födelsedag dvs 30 juli 2018
På stranden i Apelviken en höstdag, 24 oktober 2018
På altanen utanför vårt rum i Puerto Rico, 19 november 2018
Älskad av kameran! 19 november 2018
Julhandlar med mamman på Gekås 😀 18 december 2018
Mitt bästa shoppingsällskap! 28 november 2018


Sorry bildbomb, jag fick ändå hejda mig för att inte gå bananas i arkivet av foton på den här älskade ungen! 😀

Varje dag med Milla är en symfoni av känslor. Stolthet, glädje, uppskattning, förvåning och skratt! Vissa dagar också ilska och irritation, tårar och skrik. Jag är så obeskrivbart lycklig över att just DU kom till oss Milla! Den lycka du sprider, de omtankar och klokheter du delar med dig av och all knasighet som är du är källa till ger mängder av hästsparkskärlekar och pirrimagar! Du är bäst! Låt ingen kväva din energi eller försöka tämja din vilja. ALLT som är du är magiskt. Milla Mirakel. Familjens yrväder och lillasyster. Den finaste lilla nioåring jag vet!

Bowlingkalas
Regeringsbildning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *