Monetärt kaos!

Jullovsaktiviteter
Headerförändring

Monopol ger kaos en ledig söndag 🙂
Det är en evinnerligt lycka för alla att vi spelar familjespel en miljard sämre än vi funkar som småföretagare 😀 Själv insåg jag redan innan plasten tagits från kartongen att nä, jag skulle nog hoppa i badkaret istället och på så vis klarade jag mig undan, men asså… ujuj sicken cirkus när de övriga tre i familjen gav sig på att spela Monopol 😀 det var en fröjd att lyssna på hur än den ena än den andra ilsknade till och hur det tappades bort regler och pengar och nån glömde inkassera och en annan glömde ta sin gata och sen var det visst en vissen växling från banken men jag höjde bara volymen på mobilen och tittade nersänkt i det heta badet på första avsnittet i senaste säsongen av Blacklist på Viaplay.

Vattentålig mobil i en hållare på en såndär trähylla som ligger tvärs över karet och vips har du gjort dig egentid som heter duga. Jag som badar badkar som många vattnar blommorna (dvs minst en gång i veckan) och tycker det är så jäklans gött! Egentligen borde jag väl vara bastumänska, men njäää… det är inte riktigt lika käckt tycker jag. Men det är kanske bara en vanesak?

Jullovsaktiviteter
Headerförändring
2 comments Lägg till din
    1. Haha! Nä’rå! Bildytan blir ungefär lika stor med tanke på hur stor skärm min mobil har och hur nära den är. Fast jag försökte faktiskt hitta en vattentålig TV när vi renoverade badrummet för åtta år sen men hittade ingen. På våra 2,4 kvadrat blir det ångbastu när jag badar 🙂

      För länge sen hade vi tv-rum rakt utanför badrummet så då drog jag tv-bänken åt sidan så jag kunde se genom dörröppningarna. Å när vi bytte tv-rum hade jag en liten ”bärbar” 14” på en pall hos mig. Problemet med den var att jag bara hade marksända kanaler från antenn… med streamingtjänster blev det så mycket bättre!

      Japp. Jag har en lååång historia av tv/film i badkaret 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *