Nyårspromenad

Gott Nytt År 2019!
Jullovsaktiviteter

Jajemen, i år igen! Nyårspromenaden måste vara den mest förväntade promenaden på hela året?


Milla får provåka Elliots julklapp!
Fina gamla vovven Vilja och i andra änden en stolt elvaåring som älskar allt levande med päls!
EmmaLi vill efter lite övertalning också prova elmoppen. Illa att mamman inte hittade inspelningsknappen förrän precis när hon är på väg att hoppa av efter snygga soloåket men allt kan inte förevigas i bild för eftervärlden – tydligen 🙂
Sjön Aspen i januari-ljus
Dom tre finaste mänskorna jag vet, och en väldigt fin hund


Undrar hur lång tid det tar innan en slutar skriva en åtta istället för en nia i datumet?

Vi avslutade förra året tillsammans med fina kompisar och otroligt god mat i Lerum och jag inleddedetta året med samma goa vänner och ett ovälkommet alldeles bedrövligt bakrus. Med tanke på mängden alkohol jag intog under kvällen så känns det ruggigt orättvist, men livet är väl sällan det mest rättvisa. Oavsett har jag nu redan haft årets värsta dag hoppas jag och härifrån går det uppför! 😀

Välkommen 2019!

Gott Nytt År 2019!
Jullovsaktiviteter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *