Regeringsbildning

Födelsedagsbarn!
Vindmöllor

Av alla yrken jag inte varit avundsjuk på de senaste fyra månaderna hamnar partiledare för riksdagspartier rätt högt på listan. Talmansjobbet verkar lite tjurigt också faktiskt. Men den sistnämnda har ju snart gjort det tyngsta av sina arbetsuppgifter, för ett tag framöver åtminstone?

Som vakna nosare minns fick jag inte rösta i höstas, och som lika minnesstarka läsare vet har jag inte hymlat med vem som skulle fått min vita röst om jag tillåtits lämna den ifrån mig. Att jag nu är typ nöjd med det utfall vi verkar få i denna historiskt sega regeringsbildning är således ingen klurig slutsats att dra. Helt nöjd är jag däremot inte med hur Annie hanterat sina tidigare uttalanden. Jag har svårt att acceptera när mänskor inte bara säger ”jag hade fel” och tycker därför att nåt i stil med ”jag skulle inte varit så snabb/skarp i mina uttalanden” hade varit mer klädsam. Fast det där med skon? Det var väl i förra valrörelsen om jag minns rätt?

Få ämnen är tunga nog att inte kunna skämtas om. En av mina favoritkomiker gör det idag genialt. Älsk på denna tvådelade Instagram-post (å missa inte bildtexten gubevars!):

Bild 1
Bild 2


På ett liknande tema nu över till nåt helt annat. Det tidigare rekordet för Instagrams mest lajkade bild (någon K. Jenner som visade sitt nyfödda barn tror jag), viket löd på ca 27 miljoner hjärtan, blivit brutalt krossat av ett… ägg. När jag la min like igår morse var 40 miljoner inom räckhåll. Jag gissar det är en bra bit mer nu!

Det mest lajkade fotot på Instagram, 15 januari 19 kl 8:28

Kontot som publicerat bilden innehåller en enda bild och var iallafall igår förmiddag fortfarande anonymt. Äggstra skoj är det att den däringa Jenner enligt vad jag läst har replikerat förlusten av rekordet genom att publicera en filmsnutt där hon nitar ett ägg i backen 😆 Frågan är ju vad som i framtiden kan slå ägget? En höna kanske? Men det görs ingen fjäder av den, det tror jag isåfall bestämt.

Tjenixen!

PS. Rubrikbilden är en print screen hämtad från en grupp jag följer på fejjan. Vem som är ursprunglig upphovsman till citatet vet jag inte säkert, kanske är det personen som skrev det i gruppen, men jag tycker det är lite festligt med den rara felstavningen 😊!

Födelsedagsbarn!
Vindmöllor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *