London, baby!

Long time, no seen.
Första dagen i Buenos Aires

Vilken alla hjärtans dag med det här gänget! Bästa Valentine’s Day på evigheter! ❤️

Nu är solsemestern inledd! Strålande ☀️ med vårvärme mötte oss i den brittiska huvudstaden och det bidde lunch längs Themsen – i t-shirt! Å när Towerns skräckceller tydligen höll stängt så skippade vi det planerade besöksmålet och promenerade omkring istället. Sicken dag det blev 👌🏻 över en mils traskande och vi hann beta av flera av familjens blandade önskemål; citykänsla, Tower Bridge (på avstånd), Thames-stranden, St Paul’s, Millenium Bridge, The Globe, London Eye (på avstånd), Big Ben (i ombyggnadskläder på avstånd), Covent Garden, tunnelbana, pub, Kings Cross (gissa vad vi gjorde där 😜) och sen tog vi tåget från Pancras till Gatwick. Är väldigt nöjda med den här dan! Bara en enda liten öl fick jag iofs men there is more to come 😜 Perfekt uppladdning detta häringa!

Soool, fina älsklingar, en brun Thames och en Tower Bridge!

 

Mycket glada nyshoppade tjejer på Kings Cross ❤️

 

Bilderna blev i oordning på några ställen först 😁 bökigt att fixa på mobilen [så jag fixade hemifrån i efterhand!]… Är lite osäker på hur internet-tillgången kommer bli så jag vill få iväg det här medan möjlighet finns! [och med facit i hand blev tillgången ungefär obefintlig, och sen dog ju min sajt andra dagen i Rio så då gick det inte att fixa nåt alls på flera veckor.]

Nu sitter vi på planet, trötta och med ansikten försiktigt skära av vårsol. Snart: hejdå Europa 👋🏻

 

PS. Det började lite visset med över en timme i planet innan vi fick lyfta (dimma på Gatwick), ett fatalt missöde med en laddkabel (tur jag packat ett gäng!) och sen råkade en av våra tågbiljetter försvinna men allt löste sig perfekt och nu till 14-timmarsflighten fick vi två tresäten att dela på oss fyra så tjohoo osv ✈️🥂☀️🌴🛳

Long time, no seen.
Första dagen i Buenos Aires
2 comments Lägg till din
  1. Hmmm….. tower of London har väl inga ”skräckceller”? I alla fall när jag jobbade där så fanns det inga belägg på att det funnits tortyrkammare eller dylikt. Men för att blidka turisterna har man en mindre utställning med tortyrinstrument, det brukar vara ganska trångt där inne. Men slottet döljer massa andra spännande skrymslen och historia!

    Trevlig resa!

    1. Nämen du har helt rätt. Jag blandade ihop det med det som väl kallas London Dungeons eller nåt sånt? Det var om jag minns korrekt nu i efterhand några källarceller som var stängda, och/eller där dom har alla juveler? Det blev lite rörigt där med all info så jag rörde nog ihop det! Men finns det inga bevis för att det torterades mänskor på Towern? Jag har för mig att jag läst att det funnits riktigt otäcka sträckbänkar där bl a en kvinna blev torterad 🙁 men nu kanske jag blandar ihop pinalerna och pinnarna igen!

      Så himla häftigt att du jobbat där! Som guide då eller? Vilket drömställe att få arbeta på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *