Long time, no seen.

Ooops 🙂
London, baby!

Tiden rusar nĂ€r en har roligt och ibland annars ocksĂ„. Det har redan gĂ„tt tvĂ„ veckor sen senaste inlĂ€gget och jodĂ„, det har hĂ€nt en del sen dess, bara inte tillrĂ€ckligt mycket för att jag ska ha haft energi att nosa om det… eller sĂ„ Ă€r det för att det hĂ€nt sĂ„pass mycket oviktigt som energin inte rĂ€ckt till?

Idag Àr sista dagen pÄ svensk mark pÄ ett par veckor. Bedrövligt tidigt ringer klockan imorrn och sen drar vi norrut mot Landvetter. Vi inleder semestern med en heldag i London och EmmaLi Àr sjukt pepp för det. Hon Àlskar den stan pga Harry Potter och Àven om det inte blir nÄn HP-sigthseeing sÄ fÄr hon iaf lite London-feeling! Vi funderar pÄ att ta tÄget in till London Bridge och sen promenera bort lÀngs Themsen. Vi hann inte med Towern sist sÄ det kan ju sitta fint att göra det? Det gÄr la nÀstan en halvdag och om inte solen skiner för mycket, vilket den nog ska göra, sÄ kan vi lÀtt spendera en stund i fÀngelsehÄlor och andra gamla dammiga stÀllen i slottet.

Huskatten Skeptisk aka Lakrits har ikvÀll lÀmnat hemmet för sin hotellvistelse under tiden vi Àr bort. Helt nöjd Àr hon la inte med det arrangemanget. Men helt nöjd Àr hon ÀndÄ inte med nÄnting sÄ det Àr svÄrt att gradera graden av missnöje hos henne :p Fin pÄ bild blir hon iallafall _ibland_ eftersom hon som ett led i sitt ointresse för oss konsekvent tittar nÄnannanstans Àn in i linsen nÀr jag försöker fota henne. Den hÀr gÄngen fÄngade jag henne i en strÀckning, sÄ dÄ bidde hon lite suddig istÀllet!

Lilla Skeptisk fÄngad mitt i en strÀckt gÀspning

Precis som lilla misse Àr butiken lÀmnad i goda hÀnder. Det Àr sÄ otroligt skönt och lyxigt att ha kompetent och trygg personal i sitt lilla företag! Vi kan verkligen slappna av och vet att Lolles klarar sig fint utan oss. TACK och lov för bÀsta medarbetare!

I rubrikbilden syns förresten en liten men oh sÄ viktig detalj för framgÄngsrika resor med barn. Ser du vad det Àr?

Beroende pÄ surf-tillgÄng i Sydamerika hoppas jag kunna producera mer Àn ett inlÀgg var fjortonde dag. Om inte annat finns jag som vanligt pÄ Instagram för den som Àr nyfiken och vill light-följa vÄr resa lÀngs Brasiliens östkust. Tills vi hörs, tjenixen och massa krams och pÄ Äterseende!

Ooops 🙂
London, baby!
5 comments LĂ€gg till din
  1. Åhhh jag tror ni fĂ„r en fantastisk och avundsvĂ€rd (fast inte illaavund bara jagvillocksĂ„avund) semester!
    HĂ€lsa Ipanema och vinka till Jesusen frĂ„n mig!😘

    1. đŸ‘‹đŸ» Det Ă€r ju lite ”ditt fel” att vi hamnar pĂ„ den sidan jorden sĂ„ det ska bli extra spĂ€nnande att fĂ„ berĂ€tta för dig hur vi har det! 💖

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *