Nygammal header!

Hjälp på traven med vårkänslor
Tidig vårträdgård

Återbruk är najsigt och eftersom jag dessutom är lite lat återanvänder jag min header från nästan exakt ett år sen! Omväxling förnöjer och recykling är senaste trend. Schysst att följa trender när dom passar ens egen agenda! tänker jag glatt.

Apropå trender så är jag nog i behov av ett par nya vårskor. Jag har massor av gamla skor men efter tre (fyra?) säsonger blir sulorna för en sån som går så skevt som jag ganska slitna. Jag avundas dom som promenerar alldeles rakt och fint och slipper snedslitna sulor… inte kan det vara bra för knän och höfter att gå i ännu snedare skor än nödvändigt heller tänker jag? Nackdelen med att inte längre arbeta i jobb-outfit, inbegripet stålhättepjucks, är att klädkontot blir större. Å andra sidan är det inte så att min garderob är tom, så jag ska bara ge mig på att inte ”spara” på snyggkläderna och bara slita på samma gamla plagg dag ut och in… 🙂

Tillbaka till headern då och det faktum att jag lägger energi på att förändra en gammal blogg. Nå. Var och en blir salig på sina knasigheter och denna är min!

Bytt ”logotyp” som mitt WordPress kallar det 🤓
Hjälp på traven med vårkänslor
Tidig vårträdgård
2 comments Lägg till din
  1. Skomakare kan göra under för skor där sulorna tagit större stryk än ovanlädret!

    Även om det naturligvis är kul med nya skor också… Men det ena behöver ju inte utesluta det andra helt.

    *i desperat behov av nya sneakers*

    1. Javisst! Och hade sulorna inte suttit på espadrillos, tygloafers och sneakers så hade dom säkert kunnat få nytt liv! Men att laga mina gamla Skobo-skor skulle nog kosta långt mer än vad de kostade i nypris för tre-fyra år sen 😀 men mina vinterkängor ska kanske få sig en tur till skomakaren så dom håller sig fina en säsong till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *