T I L L B A K A !

Låga moln över Ilhabela
Söndagslunk

Efter flera veckors frånvaro är mina Nosar nu tillbaka i livet! Jag har framför allt en person att tacka för detta men det är flera inblandade – allt från VaultPress-support i USA till svenska webdesigners och ”vanliga datasnubbar” – för jag har i min desperata rop på hjälp varit på många ställen i cybervärlden för att hitta assistans. Till slut visade det sig att den fanns bara några kvarter bort: TACK Kenny! Utan dit finurliga pysslande och idoga problemlösande hade jag aldrig klarat det! <3

Exakt vad som felade och hållit min blogg onåbar sedan 22 februari till idag är jag inte helt säker på. Jag gissade först att det handlade om en uppdatering som gått fel nånstans och därför blockade alltsammans, men jag är inte säker på att det var så ”lätt”. En hypotes var att jag blivit hackad igen men så verkar alltså lyckligtvis inte varit fallet. Datageniet som fick igång alltsammans stötte på patrull några gånger (framför allt när vi inte fick axess till domänen) men på nåt vis lyckades han trolla sig igenom alla taggiga snår och nu står vi här på andra sidan. Den sista touchen med trollspöt gjorde sen min support från förr och voila! Jag är SÅÅ jäkla glad att vara tillbaka!

Jag har en del jag skulle vilja berätta om vår Sydamerikakryss så tillbakablickar kommer. T ex vill jag berätta om vår taxiresa till São Paulo och sightseeing på Santos,. Ni kan få veta mer om hur vi åkte båttaxi på gamla jetset-ön Buzios, hur smidigt det kan vara med tendring (dvs när fartyget ankrar till havs och skickar livbåtarna i skyttelfabrik till land) och hur jäkla blåsigt det var utanför Uruguay. Och framför allt: jag måste dela med mig av hur det var att vakna med Copacabana utanför hyttbalkongen! Men jag är inte heller färdig med Buenos Aires, besöket i stadsdelen La Boca var superhäftigt, och jag måste såklart skriva lite om Casa Rosada (där Evita höll sitt berömda tal). Och kanske vill jag få med lite om den avslutande hemresan, med taxichaufförer som låtsas att de bara tar kontanter, samt hur det funkar att spendera en halv natt på Gatwick. Så japp! Det kommer mera!

Tills dess au revoir och tjohej va glad jag är att vara tillbaks!

Låga moln över Ilhabela
Söndagslunk
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *