21/4 Annandag påsk

20/4 Påskafton
Dagsens tips: rensa cache och nosa lugnt!

Dagen efter en afton är min erfarenhet att en ofta är lite segare än vanligt! Att det finns en korelation mellan ”seg” och ”dagen efter” ser jag i detta sammanhang som självklar. Å så behöver vi la inte orda mer om den saken 🙂

Barnen kom hemfarande glada och pigga framåt eftermiddagen och även om jag bara uppfyllde ett av de två kriterierna så spred de älskade ungarna sån energi att jag blev smittad. Och vädret var framåt kvällningen alldeles för strålande för att inte utnyttja. Tänkt och gjort: vi tog en kvällspromenad!

 

Inte helt likt oss att gå på promenad hela familjen men för den sakens skull inte desto najsigare. Frisk luft är som bekant bästa medicin för massor av saker; trötthet t ex. Och lite familjetid är inte så dumt heller när en inte träffats på över ett dygn. Vi blev hungriga på hemvägen, och då låg Hell’s Burger bra till hands. Skönt att slippa diska å så en söndag som nästan är som en lördag…

Flaggdag på Annandag påsk!

 

Avslutar med en lurig parkering som vi passerade på väg hem från restaurangen. Undrar hur många som fått p-bot här, bara för att ha ställt sig på gammal vana? Rutorna är ju fortfarande markerade i marken men en skylt har satts upp längs fasaden som trumfar vägmarkeringarna. Taskigt att inte måla över de vita markeringarna tycker jag:

Nog är det lätt att missa ett vägmärke längs husknuten när rutorna fortfarande är markerade i gatan?
20/4 Påskafton
Dagsens tips: rensa cache och nosa lugnt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *