26/4 Finbesök i butiken!

Dagsens tips: fjäderfri påsk.
27/4 Sista dagen som 43-åring

Ibland är kunderna extra lurviga och gosiga! Och maken passar väldigt bra med hund <3 Själv är jag högst skeptisk till den här typen av djur (läs: hundskraj) men sålänge vovven håller alla tassar på marken och inte bryr sig om mig tycker jag dom är intressanta att titta på. Hussar och mattar brukar också vara duktiga på att respektera min lite fåniga oro och hunden fattar oftast att jag är ruggigt ointressant.

Måste bara visa den här superfina bilden på en hund som brukar hälsa på hos oss på Lolles ibland!

Saga the Borzoi

Hon är en Borzoi och enorm men ännu inte fullvuxen än – och mjuk som en katt. Just det där med mjuk päls tilltalar en person som mig som därför ibland lite försiktigt kan lura till mig en pälsklapp när Saga är upptagen med annat och därför inte bryr sig om mig. Och vacker att titta på, det är hon verkligen!

Dagsens tips: fjäderfri påsk.
27/4 Sista dagen som 43-åring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *