27/4 Sista dagen som 43-åring

26/4 Finbesök i butiken!
Födelsedagshumör!

Våren har kommit av sig lite men vad gör det när det är lördag, jobbdag, festdag och snart slut på både april och mina dagar som 43-åring! Fast nu är jag overkligt positiv. Regn är visserligen nödvändigt men jag föredrar varma nederbörder, att vara blöt och kall är inte min melodi. Men det blir fina foton när himlen är i perfekt grå nyans 🙂

Inte är jag morronpigg men för att hinna med alla dagens bestyr blev det en tidig tid hos min absoluta favoritfrisör Emelie! På vägen dit fick jag se att vi hade finbesök utanför jobbet. Notera att det är torrt på marken, något som inte riktigt bestå så särskilt länge…

Jag kan inte ett dugg om motorcyklar men såna här tycker jag är snygga
Mycket bra början på dagen: att bli friserad, pysslad och stajlad på Hårporten

Jag har nu (nog) bestämt mig för att barret ska få växa ut igen. Och givetvis växer kalufsen – som annars frodas som ogräs – långsammare än nånsin 😀 Fast till hårets försvar ska sägas att det varit en rätt lång process att jämna till och kanta till det som ju faktiskt varit uppklippt i en ”pojkfrisyr”. För bara ungefär ett halvår sen såg jag ut såhär (i en klart fördelaktigare vinkel ser jag nu!):

Proffssminkad och på café en fredag i mitten av september

Efter hårfix gick jag till jobbet, och på de hundra metrarna i horisontellt regn och blåst var frippan betydligt mindre lockig och avsevärt mer halmlik. Men jag var jäkligt snygg en liten stund iallafall!

Rejält grått och regnblåsigt på torget
Dansens dag – gick utmärkt att se från vindfånget i butikens entré tills evenemanget pga blött dansgolv flyttades inomhus till Gallerian 

Mina nya slipade solglasögon var färdiga och jag kunde smita iväg en snabbis för att gå och hämta dom. Även om solbrillor känns väldigt avlägsna just idag så är jag otroligt glad att nu för första gången på flera år faktiskt ha möjlighet att läsa en bok även utomhus. Jag har t o m kikat på såna där flip-on:s för att kunna shada mina vanliga glasögon, men jag har inte lyckats hitta några som inte känns som nåt min pappa kunde ha använt för trettio år sen :p Hade iofs kunnat komplettera med såntdäringa snöre om halsen och vips hade pensionärsåldern känts som det nya 44… eller nåt.

Kungsgatan i regn

Lite lyxigt kunde vi hoppa på en buss direkt från jobbet och på vägen möta upp två fina vänner (och en ny bekanting) för spännande kulinarisk upplevelse på Läjet. Kallt var det ju att sitta i uterummet på Joels Brygga men med filtar, värmefläktar, gott sällskap, glada skratt och ett glas vin i kroppen höll vi andan uppe. Det var ett gästbesök från Globalize Foodtruck i Falkenberg som vi fick glädjen att ta del av. Glatt sällskap som sagt, och god mat. Och vi fick prova på att åka kollektivt även på hemvägen när vi i mitten på bussen hade det väldigt uppspelt och roligt. Dom där bak såg dock glada ut när vi hoppade av och hejade artigt tillbaka mot mitt leende hejdå när vi hoppade av.

På väg till bussen, i oktoberväder 😀

Mellanfest och sen mot kvällens huvudnummer: stort partaj hos kompisarna Thomson! Så himla smart att lyckas se till att nån annan står för festen en i smyg kan fira in sin födelsedag på!

26/4 Finbesök i butiken!
Födelsedagshumör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *