Byta webhotell

Tulpankärlek
Nosning jag missat att nosa!

Om mina nosar försvinner från världen så beror det på att jag försöker byta webhotell. Eftersom jag också försöker flytta med min domän är det inte bara klicka-och-klart tydligen… men jag har försökt få hjälp av den bloggen ligger hos nu och hoppas hoppas han har tid att hjälpa mig innan/utan att nosarna trillar omkull!

I väntan på flytt lägger jag detta förvarningsinlägg och smyckar det med trädgårdens aprilknoppar. Dom gör inte ett dugg ont (i mig) men oj det växer på grenarna så det nästan syns! Härligt att våren kämpar på. Det här är en av de bästa tidpunkterna på hela året tycker jag.

Vi får se om jag lyckas hålla mig ovanför blogg-ytan. Annars vet du iaf om du läst detta vad som är knas 🙂

 

Tulpankärlek
Nosning jag missat att nosa!
4 comments Lägg till din
  1. Hoppas det blir en smidig flytt och att problemen ordnar upp sig. Du hade ju verkligen osis för ett tag sedan när sidan låg nere helt.

    1. Förhållandevis okej med strul ändå. Som väntat ungefär, fast lite spretigare support än jag hade väntat mig utifrån betygen webhotellet fått enligt vad jag snokat fram. Att den skulle ligga nere en hel månad igen var liksom inget alternativ. Nu hoppas jag verkligen allt är ok och bra!

      Jag tycker det är lite segare än vanligt, men det kanske är jag som inbillar mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *