Dagsens tips: använd vatten och tvål INNAN du torkar dig på handduken :p

Ett icke-postat aprilskämt
SUNday!

Våra barn är särdeles perfekta på en hel hög vis. Ungefär alla egentligen. Men det finns uppenbarligen flaws hos våra små avkommor. En av dessa är att de tydligen missuppfattat syftet med handdukar på toaletten 🙂

Min apsiluta uppfattning är att att vi lärt ungarna använda vatten och tvål. Och jodå. Ibland doftar det gott om handtassarna och med tanke på hur ofta jag måste fylla på eller byta ut den flytande tvålen på handfatet så talar en del ändå för att undervisningen gått hem. Men ett kort ögonkast på de ljusa handdukar vi ibland har den lite dumma smaken att använda talar för att åtminstone tre av de fem önskade stegen (dvs vatten, tvål, gnugga, vatten, torka) inte alltid kommer till användning…

Går med lite god vilja att tyda som att barnen iaf haft roligt utomhus?

Hur är det hemma hos dig? Väljer du att kamouflera lortiga barnhänders framfart med mörk frotté eller har du mer väldresserade kiddisar än jag? 😀

Ett icke-postat aprilskämt
SUNday!
4 comments Lägg till din
    1. Det är ingen dum lösning! En annan är ju att eventuella ungar använder handdukarna på _rena_ händer… jag jobbar på den 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *