Dagsens tips: fjäderfri påsk.

Dagsens tips: rensa cache och nosa lugnt!
26/4 Finbesök i butiken!

Fjädrar i påskris får ris. Ros därför till Varbergs Kommun som i år igen pyntat med nån form av trassel. Stor färgglad ros också till Hamn- och Gatuförvaltningen som håller planteringar och mobil utsmyckning så himla fint här i stan!

Huruvida det där trasslet förutom icke-hönsigt också är miljömedvetet vågar jag inte gissa om. Kanske är det polyester eller annan plastverksamhet i färgbombad giftkulör? Men det kan ju lika gärna vara ett återvunnet material färgat med gröna metoder. Vackert är det iaf!

 

Torget var vackert smyckat redan före påskpyntet. Först en underbar liten sjö av tulpaner precis utanför vår butik, i mitten ett foto österut från torget med påskliljor i mängd och till höger ett bevis på att folk inte alltid kan hantera sig själva… pinsamt och sorgligt beteende, och helt obegripligt?

 

Jag vill tro att det är ungdomligt oförstånd och möjligen nån märklig form av ”tuff” attityd som får nån att göra sådär. Som den hobby-polis jag är hade jag förmodligen inte kunnat låta bli att bete mig illa om jag sett någon i färd med att förstöra på detta sätt. För inte är jag alltid stolt över den där impulskontrollsavsaknad jag besitter… skällning är nämligen sällan bästa medusin mot ogenomtänkt och dumt beteende. Men nu var det ju kommunens fjäderfä-vänliga påskpynt jag skulle skriva om! Hejja den! 🙂

Dagsens tips: rensa cache och nosa lugnt!
26/4 Finbesök i butiken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *