Dagsens tips: rensa cache och nosa lugnt!

21/4 Annandag påsk
Dagsens tips: fjäderfri påsk.

Äntligen ska jag vara flyttad och serverklar och saker relaterade till mina nosar ska nu vara i ordning – sägs det! Själv är jag inte riktigt på banan men tänker att det kanske ska lösa sig efter hand. Jag tycker det går lite segare än vanligt men det är kanske bara en känsla jag har?

Som initial lösning på de problem vi kan stöta på (i samband med den här flytten och fortsatt nos-läsning) är en rensning av webbläsarens cacheminne ett bra första move. Så! Rensa på och sen ska vi nog kunna ha fortsatt sällskap här i nosarna – sägs det :p Det ska också fungera flawless att kommentera eftersom allt (bör) hamna på rätt ställe och inte riskera att försvinna.

 

Påskhelgen är på upploppet och detsamma gäller årets påskledighet. I år har vi kunnat njuta sol och alldeles underbart vårväder vilket betytt äggstra härlig ledighet för många och därmed också glada kunder att jobba med under de dagar vi varit i butiken! Rubrikbilden är från en tidig kvällspromenad igår kväll: Ankaret, Strandpromenaden och Subbe fyr som anas långt bort bakom udden. Den magiskt blå himmel som vi haft i april har gett massor av välbehövlig energi. Livet är helt enkelt enklare utan gråväder och snålblåst!

 

21/4 Annandag påsk
Dagsens tips: fjäderfri påsk.
6 comments Lägg till din
 1. Jodå det funkar och jag kan läsa om städningen och se påskharen (😁)!
  God fortsättning på avslutet, jag ser fram emot din kalasdag i upploppet av månaden (Vad har du för önsk?)❣️

  1. Skönt att se det verkar funka!

   Ujuj. Det där med önsk har jag inte hunnit tänka på.. återkommer när jag funderat lite <3

 2. Lustigt att din ”flytt” gjort att Bloglovin inte längre ger mig notiser om att du har bloggat. Tur jag tittade in ändå 🙂

  1. Syns det inget nytt där alls? Jag har själv inte besökt Bloglovin på hundra år… dom kanske straffar mig på detta vis? Så glad jag är att du tittade in ändå!

   Jag har legat alldeles förfärligt efter i mitt nosande så jag har just idag faktiskt börjat hämta ikapp retroaktivt. Framför allt är det ju för att själv ha noteringarna och minnesbilderna i efterhand, men jag blir så himla glad för kommentarer och input som du vet så jag hintar om att det kan ha tillkommit, och framför allt kommer att smyga sin in, inlägg mellan de du eventuellt redan har läst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *