Födelsedagshumör!

27/4 Sista dagen som 43-åring
2/5: Ettårsevent 🎊

Jag avslutade mitt 43:e år med en rejäl fest (inte min egen, mer praktiskt att vara bortbjuden) och inledde således mitt 44:e år på jorden med att må därefter – eller som jag förtjänade beroende på hur en ser det. Att jag under gårdagsens trevliga fest inbillade mig att det var smart att dricka drinkar frampå småtimmarna kan jag inte förstå, och straffet kom som en päls från the dog that bit me 😀

Just det faktum att det inte var fest i eget hus gjorde att baksmällan iallafall kunde genomlidas utan måsten. Eller asså, jag fick för allas trevnad räkna bort basketligans säsongsavslutning på förmiddagen och först efter lunch kravlade jag mig ur pjamasen. Ett icke-måste på schemat var Teater Hallands familjeföreställning ”Säg inget tilll någon” som EmmaLi och jag trotsade regnet för att cykla till. Först bjöd dom på fika och efter föreställningen fick vi gå runt och prata med skådespelare, rekvisitör och ljus-/ljudtekniker. Ett väl förberett frågeformulär tyckte kidsen (och jag) var intressant men sen blev det bråttom hem till kaffe, tårta och gäster i form av äldre generations familj. Fördelen med liten familj är att alla får plats runt bordet!

Tre av gästerna mötte vi på trappan hemma och dom sjöng så fint att alla grannar hörde! En av gästerna hade förutom paket också med sig tårta och det var en väldigt fin present att få – för en som annars alltid utnyttjar stadens bageri för bjudtårta :p Sen blev det paketöppning och trevliga bords-samtal en stund.

Nedan blandad kompott presenter som under dagen och kvällen lämnades över:

Årets uppsättning födelsedagspresenter blev verkligt perfekta! Allra först med att lämna över sin gåva var lilla Milla som gjorde mig sällskap hemma medan dom andra två hedbertarna var på basket. Det var ett innovativt inslaget paket med hjärtformade värmeljus-ljus som den lilla nioåringen köpt alldeles själv! Bland alla fina och genomtänkta pressanger såsom pärliga örhängen, en gossig tröja, badbomber, trädgårdshjälp, en enhörning, blommor och bubbelvin fick jag också kanske den finaste present jag nånsin fått… elvaåringen har gjort en grej i slöjden som jag blev alldeles allergisk av att ta emot…

Allra finaste prydnadskudden nånsin som gåva från EmmaLi!

Vill också glatt tacka för alla hurrarop som dykt upp på sms, via telefonsamtal och i sociala medier! Jag håller min födelsedag hemlig t ex på Facebook men ändå är det alltid nån som minns och noterar grattisar 🙂

Tjenixen!


27/4 Sista dagen som 43-åring
2/5: Ettårsevent 🎊
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *