Serverbyteproblem 😜

NittonĂ„rig förlovningsring ❀
20/4 PĂ„skafton

SjĂ€lvfallet Ă€r inget helt smidigt nĂ€r det gĂ€ller mina nosar. Just nu ligger jag – om jag uppfattat problemet korrekt – och kopplas slumpvis mot tvĂ„ olika servrar och dĂ€rför syns inlĂ€gg och kommentarer inte för alla. Har en kilometerlĂ„ng supportkorrenspondens med nya hosten (Stablehost) men det verkar som att dom inte riktigt kan förstĂ„ problemet. Jag fĂ„r nĂ€mligen olika svar beroende pĂ„ vem som svarar i trĂ„den.

Dessutom verkar svaret jag fĂ„r i supporten, dvs att jag nu skickas till nya servern enbart, inte stĂ€mma. PĂ„ en av datorerna och pĂ„ mobilen hemma gĂ„r jag mot en server (helt snurrigt om det Ă€r gamla eller nya, sannolikt nya) och pĂ„ jobbet gĂ„r jag datorn och mobilen (uppkopplad mot wifi hĂ€r) mot en annan server. Jag kan nĂ€mligen inte komma Ă„t paneler som jag borde komma Ă„t hĂ€r pĂ„ jobbet, sĂ„na som jag kommer Ă„t hemma – efter miljarders strul och lösenordsĂ„terstĂ€llningar etc…

Varför jag skriver det hĂ€r? För att det förklarar varför jag ligger lĂ„gt med nosning och varför jag inte svarar pĂ„ kommentarer! Jag kan inte heller publicera foton – de fastnar inte?! – sĂ„ jag fĂ„r ha ett gammalt ris som rubrikbild 😂

Glad pÄsk önskar jag!


[edit: jag mÄste ompublicera det hÀr för det trillade mellan servrarna och jag ser det t ex inte nÀr jag Àr uppkopplad pÄ IP-adresser hemma? jag har rensat cache pÄ telefonens och datorernas webblÀsare nu sÄ förhoppningsvis kÀnner jag mig snart tillbaka pÄ banan igen!]

NittonĂ„rig förlovningsring ❀
20/4 PĂ„skafton

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *