SUNday!

Dagsens tips: använd vatten och tvål INNAN du torkar dig på handduken :p
Tulpankärlek

Årets soligaste Sunday såhärlångt visade 14 grader på norrsidan och åtminstone tio till i läsol på altanen. Det här gillar jag! Det var stundtals nästan för svettigt att sitta i tisha och gårdagsens AW med goa Lolles-kollegorna gjorde inte helt gott i den gamla kroppen 😅 Men ändå: mer sånthär väder, jatack!

Tjejerna var sugna på munkar och i ett winwin utbyte cyklade dom till affären: munkar till kids mot att de fyllde det som saknades i kylen 😊 Utan ytterkläder (den ena t o m i shorts!) rullades det till Willys och jag bredde under tiden de var borta ut mig i loungen på altanen. Fett härligt väder alltså!

Yngsta dottern hann sätta i sig halva sin bulle innan jag hann stoppa henne, äldsta fick däremot snopet se sig nallad på mumsbiten en liten stund. Jag kunde inte låta bli att försöka fånga glada sommarkänslan denna söndag; kaffe, donut, påskliljor och grönt gräs! Färgglada tallriken stod munkägaren för själv och jag undrar om jag inte tycker den här är snyggare än den lillsyrran åt förra veckan?

 

Hemmapremiären för Varbergs BoIS denna härliga aprildag spelades mot förra årets Allsvenska lag Trelleborg. Mattias plockade med sig båda tjejerna till Påskbergsvallen och vips fick jag ett par timmar solo. Sen kom familjen hem och så var den söndagen typ färdig! Men massor av energi gav den och det är fina fisken. Nu väntar intensiv vecka på jobbet så solenergin är behövlig!

 

Dagsens tips: använd vatten och tvål INNAN du torkar dig på handduken :p
Tulpankärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *