10/5: Avskeds-AW!

9/5: Gekås med fint sällskap
11/5: Hälsodag i Stenhuset!

Sista dagen för Anna på Lolles idag och vi firade av henne med en liten AW i butiken. Madelene hade med sin lilla hund Story, första fyrfota deltagaren på en After Work hos oss vad jag vet!

Apropå pälsigt sällskap så hade jag oväntat besök bredvid mig till frukosten i soffan imorse. Tur jag satt ner, annars hade jag kanske trillat omkull av ovana 😀

Sällskap till frukosten!

Att vi har en INGEN REKLAM, TACK!-skylt på brevlådan hjälper inte mot det som kallas ”Samhällsinformation” har jag förstått. Funderar på om jag ska komplettera med en ”BARA ADRESSERAD POST, TACK!”-skylt…

Skräp från brevlådan inför EU-valet

Vi korkar upp bubbelvin och delar ut avskedsgåva, skålar och tackar för tiden tillsammans. Sen har vi trevligt och mysigt en stund innan vi sprids åt olika håll. Själv drack jag alkoholfritt (imorgon väntar nämligen en efterlängtad Hälsodag i Stenhuset) men dom andra hade procent i glasen och vi fick en fnittrig och väldigt mysig stund tillsammans med våra vänner på Lolles!

 

Nu börjar en ny tid på jobbet. Det känns spännande men kommer nog bli lite snurrigt i inledningsfasen såklart. Men vi är fyra glada medarbetare i butiken och jag har stor framtidstro!

9/5: Gekås med fint sällskap
11/5: Hälsodag i Stenhuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *