17/5: ”Efterlängtat” regn

16/5: Alabamas abortlag
19/5: Havsluft en majkväll

Inte kan jag väl säga att jag direkt jublar när himlen öppnar sig och marken som törstat får fukt. Jag är av den åsikten att regn passar bäst på nätterna. Särskilt eftersom den vindstilla och behagliga temperatur vi nu vant oss vid såklart genast sjunker flera grader när regnet gör entrè.

Blött på Träslövsvägen

Milla hade lekt med några klasskompisar hela eftermiddagen och på vägen hem från jobbet strålade jag samman med henne vid rondellen. Det var en ganska missnöjd och mycket blöt-i-rumpan liten tjej som kom cyklande mot mig. En blir nämligen väldigt blöt av att hoppa studsmatta i regnet… mängden missnöje ökade dessutom när hon insåg att hon glömt sin väska hos kompisen. Men kall var hon iallafall inte!

Fördelen med liten stad är som jag brukar tjata om de ganska små avstånden, och jag vandrade hemåt medan Milla cyklade och hämtade väskan själv. Varför den inte kunnat få ligga kvar hos kompisen? Fredag kväll och blöta gympakläder och handduk i glömd väska är ogynnsam kombination 🙂

16/5: Alabamas abortlag
19/5: Havsluft en majkväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.