2/5: EttĂ„rsevent 🎊

Födelsedagshumör!
4/5: Star Wars, blomster och en mansbebis.

Helt obegripligt Ă€r det, men ett helt Ă„r har gĂ„tt sen vi flyttade vĂ„r butik och detta firade vi med litet event! Slutet sĂ€llskap (dvs endast föranmĂ€lda kunder) betyder att en kan bjuda pĂ„ vad en vill sĂ„ det gjorde vi 🙂 Kylen var full och kanapĂ©er, vinförelĂ€sare och leverantörer pĂ„ plats. Precis som en fyrhjuling utanför!

Vi hade ringt en kund som ocksĂ„ Ă€r bilhandlare och frĂ„gat om han kanske ville stĂ€lla en bil utanför oss som en lite rolig snackis under kvĂ€llen. ”GĂ€rna en elbil”, föreslog jag. ”Klart vi vill!” svarade dom. Och skickade den hĂ€r:

Hujedamej! Jag satte mig i den, satt dĂ€r nere i marknivĂ„ en stund och funderade pĂ„ hur jag skulle komma ur… sen drog jag upp klĂ€nningen, kravlade mig upp pĂ„ gatan och in pĂ„ jobbet igen. Sicket underbart vrĂ„lĂ„k! Och helt ljudlös i lĂ„ga hastigheter pga elhybrid. Ett ”utstĂ€llningsex” sĂ„klart, men det finns sĂ„na hĂ€r som rullar pĂ„ vĂ€garna. SjĂ€lv blev jag brallis bara av att ha bilnyckeln i klĂ€nningsfickan, tanken pĂ„ att faktiskt köra den var lĂ€skig. ”Du mĂ„ste ju ha nyckeln om det kommer nĂ„n och har Ă„sikter om att den stĂ„r i vĂ€gen eller sĂ„”, förklarade bilhandlaren men jag bara skrattade. ”Ingen risk att jag flyttar den!” Hade nĂ„gon eventuellt haft Ă„sikter hade denne nĂ„gon tveklöst fĂ„tt lov att flytta felparkeringen sjĂ€lv đŸ€Ł ”SĂ„hĂ€r”, mumlade jag och visade hur jag isf skulle hĂ„llit fram nyckeln…

TörstslĂ€ckare och plĂ„nboksöppnare fanns som sagt. Precis som en av stans duktiga och ”Ă€ldsta” sommerlier. Tanken var att han skulle ”prata lite” om vin, sĂ„dĂ€r allmĂ€nt. Efter 45 minuter började vi skruva pĂ„ oss. Inte för att det inte var vansinnigt intressant, utan för att sjĂ€lva eventet bara var tvĂ„ timmar lĂ„ngt och vi ville ju gĂ€rna att folk skulle hinna handla ocksĂ„:

Inte allt vin fick plats!

Men det var ingen fara eller ko pĂ„ isen. Kunderna var glada och köpsugna och vi fick springa som tĂ€ttingar och hjĂ€lpa tre kunder i taget! Jag rörde ihop det rejĂ€lt och försökte t ex ge ett par byxor till en skjortkund och en tröja till en skokund men jag tror inte nĂ„gon misstyckte för stĂ€mningen var typ festligt kaotisk och mycket trevlig! Det var fullt i vĂ„ra provrum (Ă€ven de tvĂ„ ”ambulerande”, t ex det i hissen) och en kund fick t o m anvĂ€nda hallen vid personalingĂ„ngen att prova i 😎 ovĂ€ntat mycket jobb för oss och verkligen superskoj!

Vi Àr alldeles ovana vid den hÀr typ av happening pÄ Lolles och var dÀrför lite spÀnda pÄ hur eventet skulle tas emot av vÄra kunder. NÀr anmÀlningarna började trilla in förstod vi dock att oron av obefogad, och nÀr vi nu med facit i hand kan rÀkna ettÄrseventet som en succé kÀnns det jÀttebra! Kul att göra nÄt för oss lite annorlunda. Kanske vÄgar vi oss pÄ en liknande repris i framtiden?

Födelsedagshumör!
4/5: Star Wars, blomster och en mansbebis.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *