26/5: EU-val och Mors dag 2019

20/5: Resplaner för sommaren
29/5: Onsdag/fredag/lillelördag

I vanlig ordning firar vi mors dag hos mina svärföräldrar i Trönninge! Det har varit en tradition sen urminnes tider (sen innan jag själv blev mamma om jag minns rätt?) och en så gammal och trevlig sedvänja vill såklart ingen ändra på!

I år åktes det buss (barnen och mormorn) och cyklades (Mattias och jag). 6 kilometer är en alldeles lagom sträcka för otränad cykling nämligen och genom att sätta kidsen på bussen behövde vi inte heller trampa i snigeltakt. Fast till snigelns försvar så har hon familjens enda barncykel och det är självfallet jobbigare att trampa runt små hjul än stora. Oavsett så blev det här en jättebra lösning för alla – tyckte vi – eftersom vi nu kunde EU-valsrösta på vägen.

Den här gången fick jag faktiskt lov att rösta i den här lokalen!

Dessutom kunde EmmaLi guida sin mormor i mobilappsbussbiljettåkning genom att köpa sällskapets duobiljett ena vägen och sen köpte mormorn på vägen hem. Fast huruvida den biljetten hem köptes i appen eller via betalkort, det vet jag faktiskt inte 🙂

20/5: Resplaner för sommaren
29/5: Onsdag/fredag/lillelördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *