5/5: Vårkänslor

4/5: Star Wars, blomster och en mansbebis.
6/5: "Vårkänslor" 😂 och brasskonsert

Kallt är det ju, men nog känns det som att våren faktiskt är här nu – även om det blivit ett rejält bakslag i temperatur jämfört med dagen efter min födelsedag (dvs exakt en vecka sen) när det var härligt hett och soligt som en sommardag! Idag var det vantväder och mössönsk igen men jag hoppas och tror att det snart vänder ändå?

Igår kvittrade fåglarna i näbben på varann och kanske hade dom lördagsfeeling 😎

Blå himmel är underbart och att det inte regnar och blåser halv storm gör mig glad! Visst är det märkligt att vädret har så stor påverkan på vårt mående? Jag slår vad om att den som bor i ett land där varje dag har samma väder inte bryr sig riktigt lika mycket om temperatur, himlens färg eller hur mycket vinden blåser!

4/5: Star Wars, blomster och en mansbebis.
6/5: "Vårkänslor" 😂 och brasskonsert

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *