14/6: Sommarlov!

13/6: Utstämpling för S e m e s t e r !
15/6: Møns Klint

”Deen blomsteeertiid nu koooommer!” sjöng vi i Idrottshallen och tittade på kör- och solouppträden och efteråt letade EmmaLi upp oss å vi gick till Millas klassrum där fröken skrivit ”GLAD SOMMAR!” med färgade kritor på tavlan. Sen var det slut och nu är det SOMMARLOV för tjejerna!

Utanför Segelbåten på Påskbergsskolan samlades Milla och hennes kompisar för en kort kram- och fotosession. Tyvärr har vi inte en enda bild på EmmaLi i avslutningskläder men jag lovar, hon var superfin i ljusa jeans och vit bomullblus med papegojor ❤️

Lockigt grönt hår och krans, sommarfin Milla!

Ingen fritids betyder massor av lata dagar och några få av uppstyrda aktiviteter men mest kommer familjens två kiddisar få rodda sig själva i sommar 😊 mycket jobb för oss vuxna blir det såklart denna viktiga årstid och därför inleder vi lovet med några dagars ledighet ihop alla fyra!

Kombo inköp i Köpenhamn på söndag med semester och vi börjar med två nätter på Møn:

Alla är glada i bilen!
Hejdå Sverige 👋🏻
Öresundsbron
Kalvehave på fastlandet, bron til Møn framme till vänster
Utanför Stege på Møn

Vi ska bo på Præstekilde Hotel precis vid en golfbana. Imorgon blir det utflykt till Møns Klint. Tjoflöjt!

13/6: Utstämpling för S e m e s t e r !
15/6: Møns Klint

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *