23/6: Hemmajobb och söndagslunk

22/6: Midsommardagen 2019
24/6: Sommarmåndag

Det är lyckligt förunnat att vara egenföretagare med möjlighet till hemmakontor dagar som dessa. Inte så knas att sitta och filura med ekonomi och marknadsföring i fruktträdens skugga med en ljum vind i håret.

Kaffet smakar väldans bra under blå himmel också har jag märkt! Särskilt om någon, i detta fallet min man, gjort fint och planterat lite för att lyfta upp de blå plastmöblernas energi! Oväntat bra kvalitet på plasten förresten. Vi gav möblerna i present till min farmor och farfar för många år sen: tidigare hade de tyngre trämöbler som var bökiga att lyfta upp från källaren och vi köpte därför ett nytt halvdyrt plastmöblemang som inte vägde så mycket. Min farmor dog på sin 88-årsdag och hon var född 1917 å så kan vi köra lite matte på det för att få fram att plastaskiten torde vara åtminstone femton år gammal? Bra plastaskit då! Vi tar in allt på vintern såklart och i flera år stod det inomhus nästan hela somrarna också, men oavsett finns det tydligen sämre halvbilliga prylar och bättre?

Under körsbärsträdet och päronträdet fläktar det gosigt och skuggar behagligt!

Nu taggar jag energi för full fräs med jobb. En medarbetare har semester och vi har rea-vecka! Kommer bli kanon! 💪🏻

22/6: Midsommardagen 2019
24/6: Sommarmåndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *