24/6: Sommarmåndag

23/6: Hemmajobb och söndagslunk
26/6: Årets Sommar-REA på Lolles!

Det är helt ljuvligt väder just nu och jag håller verkligen tummarna stenhårt för att den här sommaren blir bättre än den förra! Och med det menar jag faktiskt att 30° i skuggan är för varmt här i Sverige för att det blir för torrt och besvärligt… lagom varmt, regn på nätterna och fina vindstilla kvällar, DET är min typ av perfekt sommar det! Då är det t o m ok att jobba 120% under merparten av juni och juli för är bara kvällarna goa känns det som semester ändå!

Någon som har hört/minns hur det gått för bönderna med sitt spannmål förresten? Kan inte minnas att jag läste nån upplösning på det som verkade bli panik förra året pga torkan. Jag vill minnas att det var risk för brist på mat till djuren och att de därför skulle vara tvungna att nödslakta. Blev det så tro?

Utanför jobbet är det hett och torrt i solen. Men inomhus är det friskt och svalt pga grym ACC och typ ny ventilation! Vi har dubbla entrédörrar och det ena dörrparet är alltid stängt pga just luftkonditioneringen:

Lolles i härlig seneftermiddagssol !(kl 17:53)

Hejja sommaren! Det ser bra ut det här!

 

23/6: Hemmajobb och söndagslunk
26/6: Årets Sommar-REA på Lolles!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *