27/6: Sommarlångtorsdagar

26/6: Årets Sommar-REA på Lolles!
29/6: Pride Varberg 2019

Sedan urminnes tider har butikerna i Varberg öppet extra länge under sommartorsdagarna. På Torget utanför oss är det aktiviteter från eftermiddagen, vilket under åren varit allt från åsneridning till hängmattor, lastbilsflak/scen, ambulerande tivoli och grilltält. 

För femton-tjugo år sen var det öppet till 22, fram till för två år sen var det öppet till kl 21 och från och med förra året håller butikerna nu öppet till kl 20. Vilket räcker alldeles ypperligt. Handeln brukar fada av ungefär kl halv åtta så att ha öppet längre än så är ingen nytta till. De mänskor som flanerar i stan, tittar i butiker och söker tidsfördriv eller inspiration är istället varmt välkomna in under ordinarie öppettider 😀

Med start förra året finns förutom hoppborgar och det ambulerande tivolit ett inhägnat krogtorg. Härifrån kan underhållning i form av coverband, artistuppträden med halv- och lokalkändisar samt vid två tillfällen utebio från storbildsskärm avnjutas med en kall öl och varm mat. I år är inhägnaden större än förra året med fler sittplatser och några ståbord.

Vädret verkar vara med oss, iallafall denna första torsdag, och jag håller tummar för ett hejdundrande skönt torsdagskvällshäng och glada köpvilliga kunder! Nu skuttar vi ut på krogtorget och äter kvällsmat. Självfallet ihop med en kall maltdryck!

26/6: Årets Sommar-REA på Lolles!
29/6: Pride Varberg 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *