30/6: Morgontidig hemgång

29/6: Pride Varberg 2019
1/7: Dejt och Sommarkulturskola

Alldeles för sällan träffar vi en del av våra gamla vänner så när vi väl får ihop en dejt blir det lätt svårt att gå hem! Som igår t ex, eller imorse för att vara exakt, när vi låste upp dörren hemma strax före fem efter en fantastisk kväll i Träslöv…

En ljum vind och en sådär nästan kusligt stilla stad mötte oss på vägen hem på cykeln. En hare och soluppgången var vårt enda sällskap. Och att allt var alldeles stilla, en enda bil i rörelse såg vi, var såklart mycket märkligt för en elvaåring och en liten nioåring. Milla tyckte det var knasigt, men roligt, att det varit som att vi sovit över – men utan att sova!  För japp, kidsen höll sig vakna hela natten! 😜

Vaken till soluppgången, första gången för en förundrad nioåring!

Fördelen med morgontrötta barn är att de lätt nattsuddar med sina föräldrar upptäckte vi. Barnen i familjen vi besökte höll ut till strax efter två om jag minns rätt, men våra ville inte sova sa dom och fick slappa i soffan framför en film medan vi t ex mindes gamla glada minnen och delade hantverkarupplevelser.

Betydligt tröttare idag än igår alltså… den galet trevliga (och seeena) middagen igår tog ut sin rätt!  🤸‍♀️🕺🎉

 

29/6: Pride Varberg 2019
1/7: Dejt och Sommarkulturskola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *