20/7: Hallifornia 2019!

16/7: Göteborgsjobb med kidsen
26/7: Årets jobbsommarfest!

20/7: Hallifornia 2019!

Årets upplaga av najsiga skate- och surf-festivalen Hallifornia har i vanlig ordning kommit med värme och bad och sol och blå himmel. Jag planerade förutseende jobbschemat utifrån de här dagarna och har kunnat spendera en del tid i solen med barn och vänner!

Torsdag: Hänger med två egna stjärnorna, en kompis till den yngsta och min gamla bästis Petra och hennes barn. En helt fantastisk dag på alla vis! – förutom att det var lite för varmt 😎

 

Fredag: Lite jobb och sen lunch och mys med Millan på Barnens Badstrand. EmmaLi hängde med två av sina klasskompisar och dom såg vi ju knappt till såklart 🥰

 

Lördag: Sista dagen på Hallifornia var vi lite avmätta på’t. Vädret var ju mest strålande första dagen och även om temperaturen är behaglig och vinden knappt märkbar nöjde vi oss ändå med ett gemensamt kvällsbesök på stranden. Barnens badstrand alltså, lyckan att ha denna oas nästan mitt i stan!

 

Som synes har jag lagt in bildspelskaruseller istället för den vanliga raddan foton jag vräker på er antingen på höjd eller i gallerier. Anledningen till detta är ett av de plugin jag använder (Jetpack för att vara exakt) inte beter sig behjälpligt så då blir det såhär. Jag vågar inte riktigt tänka på hur illa det är i tidigare inlägg med bildgallerier, men lyckligtvis är det väl få förutom jag själv som bläddrar bakåt i nosarna!

16/7: Göteborgsjobb med kidsen
26/7: Årets jobbsommarfest!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *