5/7: Sommarkulturskola

4/7 : U-dagen
6/7: Varbergsloppet

Idag avslutade EmmaLi sin vecka på Sommarkulturskolan på Rosenfred. Varje eftermiddag hela veckan fick kidsen prova på olika inriktningar: dans, drama, nycirkus, musikproduktion, konst etc. Dom fick också fika och roligt häng med jämnåriga, allt utan kostnad för oss föräldrar. Älskar min kommun som fixar sånt här! 👌🏻✌🏻❤️

Lite miss i kommunikationen blev att avslutningsdagen tydligen skulle avslutas med en avslutningsuppvisning, något vi föräldrar inte fick nån info om alls. Tur att elvaåringar är ganska vettiga på att själv hålla ordning på verksamheten och därför – på kvällen dagen innan avslutningsdagen- berättade om planerade uppvisningen. Jag försökte få kontakt via ett av de nummer vi fått att kontakta men lyckades inte få svar. Elvaåringen instruerades därför på avslutningsdagens förmiddag tydligt att direkt vid ankomst på Rosenfred ta reda på exakt tid och plats för uppvisning och meddela mig asap.

Lyckligtvis hade jag ju av annan anledning (se gårdagsens nosning) planerat in mig hemmajobbande idag, men barnets pappa kunde omöjligen ta sig från jobbet och det blev barnet självfallet oerhört ledsen över. Jag tycker det är klantigt skött att inte lämna all information i ett av de mail som skickades ut, eller åtminstone skicka ut infon under veckan, men… kanske går det inte att ställa den typen av krav på den kommunala gratisverksamheten?

Milla och jag åt lunch på stan (Bastard Burger) och cyklade sen till Rosenfredsskolan för att leta upp rätt lokal. Här fick vi fantastisk underhållning i form av dans och egenkomponerad musik – inte samtidigt dock. Därefter fick vi titta på konstverk barnen gjort under veckan. Sen var det nog slut. Ingen visste riktigt säkert. Ganska odramatisk upplösning således och jag saknade faktiskt ett samlat ”Hejdå alla fina ungar!”.

 

Efteråt drog EmmaLi iväg med en gammal klasskompis som hon delat veckan med och Millan å jag cyklade å fikade på en nuvarande klasskompis farmors fik:

Blomstrande utanför Veras Café

Det finns som ni kan se på bilden ovanför en uteservering på gatan, men vi valde att sitta i solen på innergården och svettas. Inte är det så hiskeligt varmt egentligen men i lä och sol blir temperaturen riktigt hög. Men imorrn blir det regn lovas det. Naturen är la glad för det… själv föredrar ju när det regnar på nätterna.

 

4/7 : U-dagen
6/7: Varbergsloppet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *