18/8: Söndagsinhopp i gamla uniformen

15/8: Lägerdebut (hos 4H)
25/8: Hemligt söndagsjobb

Lite nervöst gästinhopp i gamla jobbuniformen idag! 💙❤️

Att köra bil på landsväg alldeles ensam är nog underskattat. Jag har både saknat och inte saknat det. ”Egentid” liksom. Men nu är jag klart ovan chaufför jämfört med förritidens många mil i veckan… det går åt betydligt mer energi att koncentrera sig på bilkörningen än att ta hand om egentiden då upptäckte jag.

När bilden togs stod jag still (vid stopplikt) så ingen oroar sig över ett eventuellt mobilanvändande vid bilkörning. Inget sånt i min bil!

En kär gammal bekanting! Denna röda ladan i Rolfstorp har jag passerat bokstavligen tusentals gånger.

 

En bekanting jag däremot INTE fick se var den gamla busskuren vid Göhtriks skola. Den var puts väck!? I alla år har den stått där… och nu finns den inte mer? En smula sorgligt men det är ju så livet är.

Den gamla blå busskuren i höstskrud, nu ett minne blott. Fotot är från 5 november 2017.

 

 

15/8: Lägerdebut (hos 4H)
25/8: Hemligt söndagsjobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *