26/8: Årets kanske allra bästa smit-från-jobbet!

25/8: Hemligt söndagsjobb
1/9: Bokslutssöndag

Vi gör det nästan aldrig: dvs skolkar från firman. Men idag… nu när sommaren gjort en oväntad, varmt efterlängtad comeback! Då kände vi att ögonblicket måste fångas! Läget var perfekt att ta hand om oss själva.

Spontan-smitning

Klockan var mellan lunch och eftermiddagskaffe när vi smet från jobbet. Ungarna mötte förvånat upp när de kom från skolan. Sen packade vi ihop oss och drog till havet ☀️💦

Havsmys

Ganska mycket brännmaneter tyvärr, men bara att få andas havsluft på en klippa och se ut över ett spegelblankt hav… det är själavård en masse! 💙 Tillsammans med barnen spanade vi efter krabbor bland tången i det glasklara vattnet.

En å annan fisk dök upp under ytan också varav inte en enda av dom var ful! Kanske är dom fula fiskarna dom som lurar i vassen? Å vass är det ont om vid klipporna just  🙂

Naturen är magisk! Bilderna ovan är ett försök att visa hur vackert det är.

Lyckosam planering

Just det där att smita tidigt visade sig vara ett smart drag. Lugnt och skönt och bara några pensionärer på plats när vi kom dit, men… när vi åkte hem? Fullt i vattnet och bilkön lång av alla som sökte ett kvällsbad efter jobbet!

Och vicken eftermiddag vi fick  💚 jag summerar eftermiddagen med dom här allra finaste underbaraste och magiska små mänskorna jag vet!

Avslutningsvis vill jag skriva att jag från och med idag försöker blogga med den ”nya” editorn Gutenberg. Eftersom jag änsålänge är verklig novis på detta kan nog komma att se lite lite lurigt ut ett tag, men förhoppningsvis blir det bättre i längden!

25/8: Hemligt söndagsjobb
1/9: Bokslutssöndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *