8/8: Ny header och lite väder

6/8: Stockholm med familj, vänner och jobb (del 4)
9/8: Sexton år ❤️💍

Fastän jag bloggar nästan allt i efterhand (sen i våras) så har jag ändå tagit mig tid att uppdatera headern. Det gäller liksom att inte tappa sugen helt om en är  trogen nosare – och ni är ju några stycken som trots allt håller upp besöksstatistiken! För er som då och då kikar in ska det iaf vara nån slags förändring 😏 därav ny bild så ni åtminstone får nåt fint att titta på under ert hastiga besök!

Och vädret?

Som vanligt på vår sommarsemester, och med ”vanligt” menas de senaste åren, är vädret blötare och kallare än under tidigvarande veckor. Lycka då att vi haft en förhållandevis fin sommar som vi nu kan luta oss tillbaka mot. Men den som säger sånt där dumt som att det inte finns dåliga väder… den har inte fått sin sommarsemester bortregnad två år i rad…

Bilderna nedan kommer från gårdagsens Instagram Stories. Därav text på dom. Den längst till vänster är egentligen en film som jag tagit screenshot ifrån. Det förklarar höga dosen suddighet i just det fotot:

 

Växlande väderlek

Fem minuter efter bilderna ovan togs såg det dock ut såhär…

I evigheter bara grå himmel och stora regndroppar, i nästa minut visar sig himlen mellan molnen!

…det svänger fort på väderfronten ibland! Helt okej tycker jag sålänge det svänger åt detta hållet – enbart ☀️

 

Nya headern då?

Jag brukar lägga nya headern som rubrikbild – dvs bilden som hör till själva inlägget och som visas i sammanfattningar etc – men nu lägger jag in den här också. Detta därför att längst ner till höger syns den gamla headern faktiskt. Är inte säker på att det framgår ordentligt i bilden längst upp?

rubrikbild

Som den uppmärksamme uppmärksammat är det inte heller exakt samma bild som faktiskt header. Men det är det kanske ingen som faktiskt ser. Nu ska jag sätta fart så jag kan komma ikapp nångång. Min förhoppning är att speeda upp rejält och vara i fas nångång i slutet av oktober eller så 😁😂

 

6/8: Stockholm med familj, vänner och jobb (del 4)
9/8: Sexton år ❤️💍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *