9/8: en fjäderbröllopsdag på stranden!

9/8: Sexton år ❤️💍
15/8: Lägerdebut (hos 4H)

Vädret har ju varit minst sagt svajigt under vår semester så bad har det inte blivit så mycket av. Men idag, sista dagen på våra två lediga sommarveckor, packade vi ändå ihop oss för en dag på stranden. Detta var också dagen som sammanföll med vår bröllopsdag!

Getteröns första vik

Egentligen var det själva grejen att komma hemifrån. Och lunchen (en bra restaurang för ändamålet finns i närheten av planerad badplats). Detta var vad som hägrade mest. vilket inte hindrade resten av familjen att glatt skutta  i det kalla och badade. Själv tog jag utan vidare protest på mig jobbet att vakta väskor och handdukar 🙂

Helt ok utsikt för en väskvaktare, men det blåste kallt så jag fick ha handduken utanpå kläderna

 

Havet är bäst

Att bo som vi. Ja, jag brukar tjata om det men jag är så himla glad för vad vi har! En kvart på cykeln och vi har klippor och bryggor och stränder och hav i mängd att ta för oss av. Vardagslyx är också att att bo i en cykelstad med cykelbanor leder kors och tvärs nästan överallt. Fast allra bäst, det är ju ändå det här!

 

Havstemperatur vs luftdito

Inte helt oväntat var det varmare i havet än i luften. Således var tjejerna i hur länge som helst! Vi minns väl alla hur det var när vinden ovanför vattenytan fick en att vägra gå upp?

Två små badande på väg upp

Till slut fick vi iallafall upp dom. Med lockrop, famnar och upphållna handdukar att krypa in i 🥰

Lunchen intogs på Hattaviken där vi tyvärr hamnade lite i ofas och kom samtidigt som ett begravningsfölje – men den som väntar på nåt gott osv. Sen satt vi i lä på uteserveringen och göttade oss rätt länge. Snart började solen värma och när vi åkte hem var det soligare än det varit nästan på hela dan…

Dags att cykla hemåt!
Det gamla båthuset står sig extra vackert mot blå himmel

 

PS. På kvällen serverades vi en trerätters i soffan. Barnen gjorde ett bra jobb att passa upp, och de hade gjort menyer och allt. Gulligt som tusan! Och en perfekt avslutning på vår sextonde bröllopsdag!

 

9/8: Sexton år ❤️💍
15/8: Lägerdebut (hos 4H)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *