9/8: Sexton år ❤️💍

8/8: Ny header och lite väder
9/8: en fjäderbröllopsdag på stranden!

The neverending story. En saga i sig. The time of my life. Sol vind och vatten. Something stupid. The best is yet to come. Och så vidare och så vidare… musiktexterna som passar in tar liksom alright slut!

Fjäderbröllop

Fatta det är 16 år sen jag fångade den bästa man jag någonsin kunnat drömma om! Fångade på papper alltså. Fjäderbröllop heter det tydligen?

Just fjäderlätta har väl inte dessa första sexton äkta åren varit kanske! Men… vi är ju tveklöst tryggare, tyngre och klokare idag än när vi som 28-åringar stod vid altaret i Nösslinge kyrka på årets absolut hetaste dag. Lyckliga är vi idag som då, fast på ett helt annat vis såklart. Vardagen är annorlunda idag som ”vuxna” med bolån och barn och bil och företagskrediter och ett hus som svämmar över av bröte när allt vi vill ha är klingande glada skratt och ordning och reda! Men det går inte att få allt kanske 😁

Vardagsmys

Att leva och arbeta varje dag med sin bästa vän, och dessutom tycka att det är roligt, det är så in i hoppsan coolt. Jag är glad att vi vågade, som vi alltid gör, och att vi trots slaka säkerhetslinor törs chansa. Det måste en ju liksom göra för att kunna vinna!

Puss i kvällsljuset på taket till Scandic Continental!

I mer än tjugo år har vi hängt ihop. Det är snart halva våra liv? Hur det var innan oss kan jag inte ens minnas. Vi var ju så himla unga då – nåja 🤪 Vi har vuxit in i varandra på ett såntdär bra vis som en kan göra. Utan att vara sammanväxta är vi individer tillsammans. Kompletterar varann utan att vara helt värdelösa solo. Eller nä, vänta. Vi är rätt värdelösa utan varann. Så är det minsann. Du och jag. Två av oss. Eller en av oss? Tjolahopp!

 

Rubrikbilden?

Fotot allra överst är från en av våra thaimouter tillsammans. Selfien är tagen med en gammal GoPro utanför paradisön Koh Kradan i södraste Thailand. Den 24 februari 2016 stod vi där och samsades med fiskar i ljummet poolhav. Det var tider det! Var tid har sin plats och det var inte alltid bättre förr 🏝

Men även i ösregn och snålblåst är det rätt lätt att vara din fru Mattias! Hejja oss! Jag älskar dig som f-n och du min för alltid Hedberg nummer 1!

 

 

8/8: Ny header och lite väder
9/8: en fjäderbröllopsdag på stranden!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *