1/9: Bokslutssöndag

26/8: Årets kanske allra bästa smit-från-jobbet!
13/10: Söndagspromenad i skogen med litet sällskap

En gång om året är helgjobbet påtvunget och nödvändigt. Då är mysbrallan obligatorisk och kaffet tarvas mer eller mindre intravenöst. Hår slits och skallar klias.Varor ska inventeras och noteras. Jag pratar bokslut. Pga brutet räkenskapsår infaller det i vårt fall denna sista helgen i augusti.

Organiserat kaos

Alla som deltagit i en hel butiksinventering vet hur mycket jobb det är, hur mycket strul det kan bli (läs: blir) och hur ofantligt glad en är när det är över. Med hänvisning till detta är jag obeskrivligt nöjd med årets upplaga! Jag kan nu med facit i hand sätta en stor OK-stämpel i rumpan på Mattias och mig som fixade helgen utan att;

  • gråta
  • begära skilsmässa
  • sälja företaget

Vi åt inte heller mer än sammanlagt ett halvt kilo godis och drack mindre än tio liter kaffe. Databasen/affärssystemet får också Stora A som, liksom vi, klarade sig utan krascher. Affärssystemet åt heller inget godis (alls) och höll sig nyttigt borta från kaffet. Bra där, eller hur!

Nästan färdigt

Imorgon åker vi på inköp till Stenströms och Hansen&Jacob i Helsingborg. Pedagogiska instruktioner har lämnats till Max och Madelene i butiken för hur dagens försäljning måste hanteras 😊 Vi är nämligen inte helt färdiga än och måste hålla noga ordning på omsättningen under tiden inventeringen pågår.

Det äldre gardet i form av Hedbergs senior kommer in på tisdag för att assistera medan vi slutför lagerinventeringen och sammanställer listorna. Därefter är vi klara och tjohej revisorns arbete tar vid! Jag behöver inte riktigt skriva att jag ser fram emot det va?

26/8: Årets kanske allra bästa smit-från-jobbet!
13/10: Söndagspromenad i skogen med litet sällskap

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *