13/10: Söndagspromenad i skogen med litet sällskap

1/9: Bokslutssöndag
19/10: Bröstcancermånaden oktober

Medan Mattias åkte med på EmmaLis basketmatch så drog jag med Milla ut i Vare-skogen. September, söndag och vindstilla är en kombo som inte går att lämna till sitt öde!

End of the Road

Här blev det stopp! Min gamla löparstig (och dessförinnan gamla ridstig, men då pratar vi trettio år tillbaka i tiden!) från kolonierna bakom sjukhuset till Breared var avstängd. Pga tunnelbygget såklart, men det tänkte ju inte jag på! Fast det blev en najsig promenad ändå!

Nya leksaken är en felleverans från icke helt fail-proof eBay. Rookieköparen beställde en 80mm-boll… mitt ögonmått säger att det saknas åtminstone en halv decimeter 😂 men storleken räknas inte säger dom la?

Bra väder. Bra promenad. Bra sällskap! Och bra kamera i nya mobilen.

Vi hittade en liten bäck. Med ett fallet litet träd över. Nioåringen tyckte vi skulle testa att gå över på den. Mamman sa nej. ”Fel kläder” liksom. Vi får köra Robin Hood/Dirty Dancing på trädgren över vatten nånannangång!

Färgexplosion

När hösten ändå är ganska najsig! I fint sällskap och utan vind. Sällsynt här hos oss på vä(s)tkusten 🌬🍂

1/9: Bokslutssöndag
19/10: Bröstcancermånaden oktober

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *