29/10: Systrarna i havet

29/10: Morgonyoga!
31/10: rum 3104

Att havet är lugnande och stärkande för själen, det får vi västkustbor med bröstmjölken. Att det dessutom är extremt lyxigt och härligt att få flyta i salt havsvatten i slutet av oktober… det kan nog vicken svensk som helst lista ut! Kombon solig ledighet och halvljummet hav, det kan liksom inte bli bättre än så tror jag?

Fotoshoot på Rhodos västkust

Jag plockade med telefonen ut i vattnet för att fånga tjejerna på linsen. En smula ovilligt blandat med vänlig posering; det är inte lätt att vara barn till en skjutglad hobbyfotograf 🙂

Redan förra året provade vi på det här med klapperstenar Mattias och jag, när vi var i Nice. Det är vackert att se på och sjukt opraktiskt att röra sig på. Faktiskt är det typ omöjligt att ta sig i och ur vattnet med hedern i behåll 🙂 Tur då att alla har lika stora problem och ser lika roliga ut.

Mina randiga badskor är visserligen inte ändamålsenliga men bättre än ingenting märkte jag efter att ha slagit sönder både en och två fotograftår…

Bättre än förväntat!

Vi hade faktiskt ingen aning om vad vi kunde förvänta oss genom att åka till Medelhavet såhär sent på säsongen. Vädret är såklart viktigt, värme och sol är ju vad vi söker, men genom att ha valt ett lite större boende visste vi att vi iallafall inte skulle behöva klättra ovanpå varann även om regn och vind skulle tvingas vara inomhus.

Såhär långt in i semestern har vi haft det långt över förväntan! Dessutom har prognosen varit klart sämre än verkligt utfall. Njutbara 26 grader och nästan ingen vind! Kanske vågar vi oss på Medelhavet fler gånger för höstresor? Klar fördel är ju att resan är flera timmar kortare än till t ex Kanarieöarna – som enligt vår erfarenhet faktiskt inte är såvärst mycket solsäkrare ändå!

29/10: Morgonyoga!
31/10: rum 3104

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *