31/10: rum 3104

29/10: Systrarna i havet
1/11: rese-otur (som vanligt)

Höstlov med sol är otroligt härligt. Tid tillsammans, tid att göra ingenting och tid att lapa energi, värme och sol. Vi slog på lite extra den här resan och la till några tusen för att få ett rum med egen liten pool. Den är större än väntat däremot också kallare än vi hoppats på. Inte för att en kall pool är nåt problem för familjens båda badankor!

Här bor vi!

Välkommen hem till oss! Här bor vi denna veckan:

Här på bottenvåningen i annex Olympia huserar vi!

Hotellet heter som jag tidigare skrivit Mythos Beach Resort och ingår i Apollo Mondo-konceptet. Just vårt boende är ett Family-hotell vilket betyder många barnfamiljer, men också stora ytor och hög standard. Vi har aldrig testat Mondo-hotellen (har bara åkt med Apollo en gång förr tror jag) men kan nog tänka oss göra det igen. Barnen gillar verkligen och Milla har frågat om vi kan åka hit igen. Barn-betyg är ärliga betyg! Och i detta fallet är dom bra.

Vårt hotell ligger granne med ett sport-hotell (Levante Beach Resort) som vi kan dra nytta av genom t ex gruppträningspass vid stranden. Iofs har jag bara gått på yogaklasser men så är jag inte så mycket för tjo-och-tjim-gympa med nån som står och skriker ”BARA EN MINUT KVAR NU!” och ”EN TILL KAN DU!” och så vidare  🙃

Pooltillbehör

Det här med egen liten pool då. Bollar hade vi med oss. Och faktiskt badhanddukar. Handdukar behövdes såklart inte men det är ändå lyxigt att alltid ha en torr att ta till. Det dåliga samvetet över all inclusive gav ett besök i lokal butik där badring i form av brun munk – eller donut som kidsen säger – inhandlades. Denna har sedan använts flitigt i alla möjliga pooler och i havet.

Förutom det uppenbara för en egen liten bassäng också med sig den enormt stora fördelen: alldeles egna solstolar! Vår uteplats är mot öster, det visste vi redan hemifrån, men fram till efter kl tre har vi full sol. Så härligt och tveklöst bäst med hela kalaset om du frågar mig!

Extra överraskning

Ytterligare en positiv överraskning fick vi redan direkt när vi kom fram. Att rummet förutom egen uteplats, havsutsikt och solstolar dessutom skulle erbjuda inte bara en utan två gosiga små katter som sällskap hade vi ju aldrig kunnat tro:

Rummet och omgivningarna

Hotellet är utspritt i flera olika byggnader över ett förhållandevis stort område. Vårt rum är en juniorsvit, rymlig som tusan och ligger lyxigt allra närmast havet med en stor gräsmatta framför. Byggnaden är i två våningar och rummen ovanför är likadana som vårt, men utan pool.

Som du förstår trivs vi bamsebra här och har inte saknat Halloween ett dugg idag! Mitt flöde i sociala medier har fyllts av pumpor och utklädda gulliga (och/eller läskiga) barn men jag känner att jag trivs bra här, där jag kan lukta på lugnet!

29/10: Systrarna i havet
1/11: rese-otur (som vanligt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *