8/11 -HURRA för EmmaLi!

Dagsens tips: morgondopp i ett stilla medelhav
꧁ 𝟙𝟛 ꧂

Ja!!! Idag börjar sista året för vår äldsta dotter som pre-teen. Tolv liksom. Det är nåt alldeles speciellt det! Med ljuvlig sång och hurrarop och en liten hög paket väcktes födelsedagsbarnet i sin säng.

Vårt facit, vår glädje och stolthet!

Kloka, snällaste, fina, underbara och alldeles obeskrivligt älskade unge! För tolv år sen förstod jag plötsligt meningen med livet för i ditt lilla skrynkliga nyfödda ansikte såg jag all världens kärlek. Jag är så oändligt mallig över att få vara din mamma!! ❤️

Älskade fantastiska unge, i dig ser jag framtiden!

Du får mig skratta varje dag och jag rodnar av stolthet över hur smart du är. Jag älskar dig! Jag älskar din klokhet och din fantastiska förmåga att vilja alla väl. Idag är det din dag EmmaLi! 🎉

JAA MÅÅÅ HOON LEEEVAA UUTIII HUUNDRADEE ÅÅÅR!! 🥳

Dagsens tips: morgondopp i ett stilla medelhav
꧁ 𝟙𝟛 ꧂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *