꧁ 𝟙𝟛 ꧂

8/11 -HURRA för EmmaLi!
18/4: om en tjugoförsta förlovningsdag!

𝔼𝕞𝕞𝕒𝕃𝕚, älskade förstfödda! ♡︎ När jag tänker på dig måste jag hålla om mitt hjärta för att det inte ska spricka. Idag blir du tretton! TRETTON! Vi hurrar och gratulerar med enkla tulpaner! – och min första nosning på ett helt år!

𝔸𝕝𝕨𝕒𝕪𝕤

Du är min framtid, min historia. Mitt kött och blod, min stora kärlek. Min ovillkorliga prioritering. Always! Min stolthet. Du ger mig inspiration och bränsle. Always. Att orka lite till.

𝕌𝕟𝕕𝕖𝕣𝕓𝕒𝕣𝕒 𝕦𝕟𝕘𝕖 ⚢ 𝕞𝕒𝕘𝕚𝕤𝕜𝕒 𝕄𝕒𝕒𝕝𝕚

Vårt försiktiga, hjälpsamma, omtänksamma, eftertänksamma, hänsynsfulla och genomsnälla lilla facit! Din syster och du, ni kramar varandra om livet och Mattias och jag älskar er obeskrivligt mycket.

Det är en förälders ynnest att få följa sina barns uppväxt. En resa som kan vara lika delar underbar som skräckblandad. Barnen är ju det tveklöst bästa en har. Tveklöst.

Maali. Jag känner att du förmodligen kommer bli världens mest lätthanterliga tonåring så jag slappar i baksätet. Låter dig styra medan jag sitter här och chillar – fast jag lovar, jag fångar dig när du faller! ♡︎

𝕋ℝ𝔼𝕋𝕋𝕆ℕ!

Asså wow! Idag blir du tretton!! TRETTON! Å vi inledde din födelsedags första tjugo minuter med att se slutet av Mission Impossible – Ghost Protocol. Du älskar MI-filmerna och nynnar leende på temat varje gång dom kommer på tal. Så! ”En perfekt start!” tyckte du, och vi höll såklart med.

HIPP HURRA FÖR EMMALI! ÄLSKADE UNGE! MAKALÖSA LILLA MÄNSKA!

𝕃𝕪𝕔𝕜𝕝𝕚𝕘𝕒 𝕠𝕤𝕤 𝕤𝕠𝕞 𝕙𝕒𝕣 𝕕𝕚𝕘! 𓁹 𝔸𝕝𝕝𝕒 𝕓𝕠𝕣𝕕𝕖 𝕧𝕖𝕣𝕜𝕝𝕚𝕘𝕖𝕟 𝕗𝕒̊ 𝕙𝕒 𝕖𝕟 𝔼𝕞𝕞𝕒𝕃𝕚 𝕚 𝕤𝕚𝕟𝕒 𝕝𝕚𝕧!

PS.

Eftersom Emmi just i år delar dagen med sin pappa (som brukar hävda att fars dag är årets viktigaste dag) så har jag smugit in ett foto på honom också.

Mattias och Katten Jansson i trädgården 7 oktober kl 13.40: vi plaggfotade marknadsföring för Lolles på lunchen med finaste rekvisitan!

Denna nästan irriterande perfekte man … Lyckligtvis är han ibland bara irriterande 😜 för det är inte enkelt att leva med nån som är felfri. Fråga bara min familj, dom tycker det är skitjobbigt!

8/11 -HURRA för EmmaLi!
18/4: om en tjugoförsta förlovningsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *