18/4: om en tjugoförsta förlovningsdag!

꧁ 𝟙𝟛 ꧂
26/4: om vår ponny-måndag med atschoo

Jag har länge tänkt dra igång mitt bloggande igen. Har saknat det väääldigt mycket! Särskilt eftersom jag tycker det är jobbigt att vara förpassad till Instagram och Facebook med sina dumma, opåverkbara algoritmer. Jag vill äga mitt eget ord. Jag vill ansvara för min egen plattform. Därför passade det, mitt i irritationen över att Instagram idag slarvade bort mitt roliga och genomtänkta inlägg, just perfekt att se den där bortslarvningen som en anledning att dra ur tummen och slå slag i saken. Så! Här är jag! Har du saknat mig?

Men nu nog om varför jag är tillbaka.

I min förlovningsring står det 18 april 2000…

…och jag får inte ihop det? Det innebär ju att vi var fjorton år när vi nervöst bytte ringar på Karlsbron i Prag!? Fast vi var ganska nyss fyllda 28 när vi tre år senare bytte nya ringar i kyrkan, det vet jag bestämt.

Nästan halva livet med dig nu Mallias! Av förklarliga skäl minns jag inte hur det var att finnas utan dig… det är heller inte viktigt. Från och med du är det enda som gills!

När vi i hemlighet förlovade oss (bara Eva på Victorins juvelerare kände till det) hade vi varit tillsammans i åtta månader. Men redan då visste vi… och därför kan vi med säkerhet säga: ”Vi hör ihop! Det är sen gammalt!”

Tack för att du varje dag får mig känna livet i mig! Du håller stadigt i tygeln när jag svävar iväg och du får mig känna mig pigg och ung! Eller okej. Ganska pigg och inte jättegammal. Lyllos dig som får leva med en så ödmjuk, perfekt och sansad kvinna! Och dito till mig såklart – fast då helt utan ironi!

Massa bilder på oss! Ullrika&Mattias ftw!

Trots att jag märker att jag är rejält ringrostig att skriva längre texter så är det härligt att strax få trycka Publicera! I’m back! Och övning ger färdighet?

꧁ 𝟙𝟛 ꧂
26/4: om vår ponny-måndag med atschoo
8 comments Lägg till din
  1. Stort grattis till er sötnosar ❤️❤️.
    Ska bli kul att läsa din blogg igen, har saknat den 🤗

  2. Vad roligt att du är tillbaks! (Och Bloglovin verkar gilla din blogg igen och berätta när du bloggar) 🙂

    Gu’ vad härligt att ni kände så väldigt tidigt och att ni fått rätt 🙂

    1. Oj! Finns jag fortfarande kvar där? 😀 Trodde faktiskt att en var tvungen att vara aktiv för att få hjälp från dom. Så gentilt att behålla gamla medlemmar utan motprestation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *