Hurra för fina lilla Kitten Jansson 2 år idag!

Fredagspepp hitåt, ja tack!
Om att utöka familjen litegrann!

Det är inte varje familj som har en liten Katten Jansson minsann! Och det är inte varje Katten Jansson som också heter Kitten Jansson heller har jag förstått. Och framför allt, det är inte varje dag katten Kitten Jansson har födelsedag! Sen är det förmodligen inte varje stackars Kitten Jansson som inte blir uppvaktad på sin födelsedag heller kan jag tänka… men det låtsas vi inte om nu tycker jag! Hurra för älskade lilla Kitten Jansson 2 år just idag!

Kitten Jansson på balkongen

Lilla Kitten, som ju också kallas Kloi därför att hon en gång som mycket liten kattunge råkade kloa (dvs riva) Milla, tycker väldigt mycket om att vara ute. Tyvärr tycker Kitten Kloi Jansson inte det är lika roligt att det finns så mycket läskigt ute. Därför är det bästa ute antingen när hon har sällskap av oss, eller på den ganska ofarliga balkongen.

Kitten Jansson på altanen

Det går också fint att sitta på altanen på baksidan. Där kan en nämligen ha ganska bra koll på allt spännande som händer i omgivningarna, samtidigt som det är extremt nära in i tryggheten genom kattluckan!

Lagd Kitten ligger

Men sin mesta tid spenderar lilla katten Kitten Kloi Jansson som dom flesta katter: dvs i slumrande ro. Det är inte utan att det här med katt-liv verkar rätt behagligt ändå?

Hurra för lilla Kitten Jansson!

Idag ropar vi alltså HURRA för vår lilla goa Kitten på tvåårsdagen! Och jo… hon bidde firad lite med en katt-pinne (ett slags godis) när vi väl kom på att hon faktiskt fyllde år! HUR vi kom på det kan vi kanske tala lite tyst om, det var nämligen genom ett grattis-mail från Arken Zoo *generat leende*… Nåväl! Firad blev hon ju lite försiktigt och som det matvrak hon är tog den såklart slut på två oerhört kvicka sekunder!

Har du några goa katt-historier eller annat skoj att berätta om en älskling i din närhet?

Fredagspepp hitåt, ja tack!
Om att utöka familjen litegrann!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *