om ullrikas nosar

Min blogg är mina nosar och min ventil. I nosarna läser du om vardagslunken och sådant som berör mitt hjärta; om människor runtomkring mig, händelser jag fastnat vid, undringar, funderingar och mina åsikter.

Hellre snäll och vacker

Jag skriver öppet och ibland lite språkinnovativt om det som glädjer, retar, förvånar och är roligt, sorgligt, härligt och viktigt. Häng kvar! Jag är sådär ovanligt vanlig, hellre snäll och vacker, skämtsamt oseriöst fast på riktigt… alltid personligt men inte uteslutande privat. Den däringa tunna linjen att balansera på vet du 🙂

Vem är Ullrika?

Lite kulturnördig. Språkförtjust. Yoga och löpning. Älskar att resa. Och att tycka. Svårt att vara tyst, ifrågasätter och argumenterar. Diskuterar gärna med oliktänkande, det ger nyanserad debatt och nya infallsvinklar. Glad för det mesta men ibland ledsen eller arg. Mamma och fru. Egenföretagare i lilla familjeföretaget. Och feminist såklart!

Vardagslunk i västkustliv

Jag har varken tid eller skills att vara perfekt men bjuder gärna på en kopp kaffe i vår yviga trädgård medan vi diskuterar världen, politiken, vardagen, närheten, vänskapen och kärleken. Alltid kärleken! Ibland lite sport och jobb. Och även om det inte alltid syns i nosarna så… alltid den himlastormande käftsmällskärleken och känslan av att faktiskt få vara lyckligast, den jag får från mina barn och min make. TACK! Utan er, inga inspirationer! Så enkelt är det.

Välkommen hit!

2 comments Lägg till din
 1. Hey,

  Saw your post on WordPress site looking to make blog posts full width.

  This worked for me. Maybe it will be useful?

  /* Make Single Post Full Width */
  .single-post #secondary {
  display: none !important;
  }
  .single-post #primary {
  width: 100% !important;
  }

  1. Hi Nathan, and thank you SO much for your input and help. It didn’t help, unfortunately, but I reckon I just have to cope with the fact that my blog doesn’t look like I want it to do 🙂 Perhaps they make updates along the way that will solve my problem? Until then I try and live prosper anyway 🙂

   Cheers from Sweden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *