om Inloggsskyddad nosning

Gränsen mellan personlig och privat är i mitt bloggliv lite luddig: här mixas generöst av åsikter och vardag. Jag strävar däremot alltid efter att aldrig publicera sådant jag själv inte skulle vilja figurera i, oavsett foton eller text. Min omgivning ska/kan vara lugn 🙂

Sociala medier är en trevlig linje att balansera på. Nu har jag breddat linjen, genom inloggsskydd på vissa delar av nosarna, och på så vis har jag lite större kontroll över vem som kommer åt vad. Det är gifvetvis inga stora hemligheter som skyddas utan sånt som känns ”känsligt”, exempelvis specifika händelser och/eller foton på våra och andras ungar, vill jag inte släppa iväg hursomhelst.

Vill du vara med mig och balansera? Klicka på ”skyddade nosar” (här), tryck på valfri ”Inloggning”, välj ”Registrera” (enligt pilen nedan), följ instruktionerna, manuellt godkännande från mig, yadayada; vips har du ett nosinlogg!

Från tidigare oinloggad webläsare ser det efter att du klickat på Inloggning ut typ så här:

Glöm inte att du första gången måste välja registrera! Du kan välja att spara dina uppgifter på egen dator/mobil. Eftersom jag får många spam-registreringar: lägg en kommentar under valfritt inlägg om din väntande förfrågan så håller jag utkik efter dig (annars är risken att du försvinner och systematiskt raderas i floden av spam…). Innan du släpps lös efter registrering måste jag alltså godkänna dig, därefter är det fritt fram!


Välkommen som officiell nosare


1 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *