om ullrikas nosar

I Ullrikas nosar finns min blogg som är mina nosar och min ventil. I nosarna läser du om vardagslunken och sådant som berör mitt hjärta; om människor runtomkring mig, händelser jag fastnat vid, undringar, funderingar och mina åsikter. Det är Ullrikas nosar helt enkelt.

Hellre snäll och vacker

Jag skriver öppet och ibland lite språkinnovativt om det som glädjer, retar, förvånar och är roligt, sorgligt, härligt och viktigt. Häng kvar! Jag är sådär ovanligt vanlig, hellre snäll och vacker, skämtsamt oseriöst fast på riktigt… alltid personligt men inte uteslutande privat. Den däringa tunna linjen att balansera på vet du 🙂

Vem är Ullrika?

Lite kulturnördig. Språkförtjust. Yoga, hästar och löpning. Älskar att resa. Och att tycka. Svårt att vara tyst, ifrågasätter och argumenterar. Diskuterar gärna med oliktänkande för det ger mest spännande debatt, nyanserade lärdomar och nya infallsvinklar. Glad för det mesta men ibland ledsen eller arg. Naiv? Ja, men försöker se gott i mänskor. Mamma och fru. Egenföretagare i lilla familjeföretaget. Och feminist såklart!

Ullrikas nosar – Vardagslunk i västkustliv

Eftersom jag varken har tid eller skills att vara perfekt bjuder jag hellre på en kopp kaffe i vår yviga trädgård. Under tiden diskuterar vi vardagen, världen, politiken, närheten, vänskapen och kärleken. Alltid kärleken! Ibland lite sport och jobb. Och även om det inte alltid syns i nosarna så… alltid den himlastormande käftsmällskärleken och känslan av att faktiskt få vara lyckligast, den jag får från mina barn och min make. TACK! Därför att… utan er, inga inspirationer! Så enkelt är det.

Välkommen hit!

2 comments Lägg till din
 1. Hey,

  Saw your post on WordPress site looking to make blog posts full width.

  This worked for me. Maybe it will be useful?

  /* Make Single Post Full Width */
  .single-post #secondary {
  display: none !important;
  }
  .single-post #primary {
  width: 100% !important;
  }

  1. Hi Nathan, and thank you SO much for your input and help. It didn’t help, unfortunately, but I reckon I just have to cope with the fact that my blog doesn’t look like I want it to do 🙂 Perhaps they make updates along the way that will solve my problem? Until then I try and live prosper anyway 🙂

   Cheers from Sweden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.