13/10 – om att bli rik på det gamla.

11/10 - om en å annan binär skitdag.
14/10 - om ett vuxenpoäng.

Jag sparade just familjen en förmögenhet genom att möblera om vardagsrummet: vi behöver nu varken måla om eller köpa ny soffa eller TV. Funderar på vad vi ska göra med alla pengar? Ett nytt Villa Morkulletak ligger högt på önskelistan – fast en så dyr TV att jag skulle ha ”tjänat” ihop till ett helt tak hade jag tyvärr inte planerat köpa… Typiskt.

ps. (som referens till förra inlägget) stora delar av flocken har flyttat nu. tror jag.

11/10 - om en å annan binär skitdag.
14/10 - om ett vuxenpoäng.
6 comments Lägg till din
  1. Oj, pengar att spendera? Jag behöver nog en diskmaskin inför julens jättedisk, lite fettsugning här och där för en smalare kropp och när den blivit smal och fin lite nya kläder till den…. hur mycket har du, räcker det till lite hemteknik också…och hur ser det ut i ert vardagsrum nu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *